Στην νοτιανατολικότερη μεριά της Ευρώπης, με θέα το Λιβυκό πέλαγος και κάτω από ένα καταγάλανο ουρανό, βρίσκονται τα διαμερίσματα Νίκη.

Ξεκινήστε την μέρα σας στο υπέροχο μπαλκόνι του δωματίου σας με ένα χορταστικό πρωινό, αγναντεύοντας την ανατολή του ηλίου. Τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα με ιδιαίτερο γούστο και προσοχή και διαθέτουν κουζίνα με όλα τα απαραίτητα για την παρασκευή των γευμάτων σας, ψυγείο, αυτόνομο κλιματισμό, μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, wi-fi, χρηματοκιβώτιο και μπαλκόνι ή βεράντα.

Η θάλασσα βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων. Εκεί στην ξακουστή αμμώδη παραλία του Μακρύ Γιαλού (που μπορεί να το δείτε γραμμένο και σαν ΜακρυΓιαλό ή Μακρύς Γιαλός ή Μακρή Γιαλός) μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας, να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε, ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων.

Πολύ κοντά στο σπίτι, υπάρχουν καταστήματα όπου θα μπορέσετε να αγοράσετε όλα τα είδη που θα χρειαστείτε για να παρασκευάσετε το φαγητό σας, ενώ στην περιοχή υπάρχουν πολλές ταβέρνες που προσφέρουν φαγητό μαγειρευμένο παραδοσιακά με ντόπια προϊόντα.

Το λιμάνι του Μακρύ Γιαλού έχει δώσει το όνομα του και στον οικισμό της Ανάληψης η οποία εκτίνεται στο μεγαλύτερο μέρος της ακτογραμμής του ομόνυμου κόλπου.

Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να επισκεφθείτε τη Λαγκάδα, το Διασκάρι, το Αμούδι και τον Καλαμοκανιά παραλίες που ενώ βρίσκονται σε κοντινές αποστάσεις είναι διαφορετικές μεταξύ τους.

Για αυτούς που τους αρέσει η πεζοπορία υπάρχουν πολλές ασφαλείς διαδρομές στα γύρω φαράγγια αλλά και παράλληλα με τη θάλασσα, ενώ για αυτούς που προτιμούν να «ασκηθούν» διαφορετικά, υπάρχει το γραφικό λιμανάκι σε μικρή απόσταση, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του ή το ποτό του.

Κοντινοί παραδοσιακοί οικισμοί είναι το Σταυροχώρι, οι Πεύκοι και ο Άγιος Στέφανος

Μπορείτε επίσης να επισκεφθήτε το Κουφονήσι με το καραβάκι που ξεκινά καθημερινά από το λιμάνι.

Η μέρα μπορεί να τελειώσει στο μπαλκόνι σας ,παρέα με ένα ποτήρι κρασί και αγναντεύοντας την αντανάκλαση του φεγγαριού στο Λιβυκό πέλαγος……